Десерти з кешью – рецепти

Особливо вишуканим виходить смак кешью в шоколаді. Такі цукерки останнім часом набули популярності.

Шоколадні цукерки кешью


Виходять карамельно-горіхові цукерки з горіхами кешью під шаром шоколаду.

склад

  • горіхи кеш’ю – 280 г;
  • темний шоколад – 230 г;
  • карамелі – 460 м

приготування

  1. У великій Теплотривкість мисці помістити карамель в мікрохвильову піч, яку попередньо включити на велику потужність. Розтоплювати близько 3-5 хвилин, часто помішуючи.
  2. У розтоплену карамель додати горішки.
  3. Застелити поверхню пергаментом і трохи змастити вершковим маслом. Викласти отриману суміш невеликими порціями, це і будуть цукерки.
  4. Коли шматочки охолонуть і їх можна буде взяти в руки, пора формувати цукерки – можна зробити кульки.
  5. Залишити остигати в холодильнику.
  6. Розтопити на низькій потужності шоколад в мікрохвильовій печі або на паровій бані. Постійно помішувати.
  7. Кожен кульку з карамелі з кешью обволікати в шоколаді.
  8. Для зручності можна використовувати вилку, щоб дістати цукерки з шоколаду. Щоб виходили рівні цукерки, рекомендують зайвий розтоплений шоколад струшувати.
  9. Викласти на застелений пергамент.
  10. В якості прикраси можуть служити половинки горіха кешью.
  11. Виконати такі маніпуляції з усіма цукерками і помістити деко з ними в холодильник застигати.
  12. Перед подачею краще довести цукерки до кімнатної температури. Зберігати не більше місяця в закритому посуді.

Кешью-кейк з малиною


Повітряний і ніжний кешью кейк стане прикрасою будь-якого святкового столу.

склад

  • кешью – 1,5 ст .;
  • екстракт ванілі – 1 ч. л .;
  • масло кокоса – 1/3 скл .;
  • мигдаль -? ст .;
  • фініки -? ст .;
  • сіль – на кінчику ножа;
  • сироп з цукру густий структури – 5 ст. л .;
  • 1 скл. малини;
  • сік з 2-х лимонів.

приготування

  1. Якщо використовується заморожена малина, розморозити її.
  2. Фініки з горіхами подрібнити в блендері. Додати сіль і сформувати перший шар в рознімної формі.
  3. Сироп з маслом розтопити на повільному вогні, періодично помішуючи для отримання однорідної маси.
  4. Всі компоненти за винятком малини подрібнити в блендері до однорідності.
  5. 2/3 частина отриманої суміші помістити на перший підготовлений шар у формі. Надіслати торт в холодильник на 10 хвилин.
  6. До начинці, яка залишилася, додати малину і збити блендером. Викладається наступний шар торта. Відправити його в морозилку для затвердіння.
  7. Діставати його потрібно за 30-40 хвилин до подачі на стіл. Попередньо прикрашати ягодами і фруктами.

Сироедческій торт


Щоб приготувати такий сироедческій торт з кешью, жоден з продуктів не піддається термічній обробці.

склад

для коржа

  • 0,5 кг мигдалю;
  • 0,5 кг фініків;
  • 160 г родзинок;
  • вівсяні пластівці – 220 м

для крему

  • 0,5 кг кешью;
  • кокосові вершки – 1 б .;
  • банани – 3 шт;
  • ожина і полуниця – для прикраси.

приготування

  1. Попередньо на добу замочити у воді кешью.
  2. Збити блендером кешью до отримання кашоподібної маси.
  3. Відкрити вершки і злити воду. В окремий посуд перекласти невелику частину. Більшу частину змішати з подрібненими горіхами кешью.
  4. Додати банани. Виходить крем.
  5. Фініки з родзинками подрібнити до отримання однорідної консистенції
  6. Мигдальні горіхи і вівсяні пластівці аналогічним способом перетворюємо в борошно.
  7. Перемішати і помістити в роз’ємну форму, з застеленій харчовою плівкою.
  8. На рівно викладений корж вилити готовий крем. Залити зверху вершками.
  9. Накрити плівкою і залишити в морозилці застигати на 1-2 години.
  10. Затверділий торт прикрасити за смаком ягодами.

печиво


Сластьона припаде до смаку легке печиво з кешью.

склад

  • 100 г вершкового масла;
  • цукрового піску – 170 г;
  • борошна пшеничного – 235 г;
  • ванильнойесенції -? ч.л .;
  • солі -? ч.л .;
  • 85 г – вершкового сиру;
  • горіхів кешью – 100 г.

приготування

  1. У розігрітій до 180 градусів духовку помістити застелене пергаментом деко.
  2. Розм’якшити масло і збити з сиром до кремоподібного стану. Цукровий пісок і есенцію поступово ввести.
  3. Просіяти через сито борошно. З сіллю ввести в отриману масу.
  4. Подрібнити за допомогою блендера горіхи і всипати в тісто, вимісити.
  5. Ложкою відбирати тісто і робити в кульки. Укласти на деку, легко притискати.
  6. Випікається печиво 9-12 хвилин до золотистого відтінку.
  7. Охолодити. Викласти на блюдо.

Печиво з маслом кешью

склад

  • вершкового масла – 170 г;
  • 170 г кешью;
  • 280 г пшеничного борошна;
  • соди, гашеного оцтом -? ч.л .;
  • дрібка солі;
  • цукровий пісок білий -? ст .;
  • коричневий цукор – ? ст .;
  • 2 яйця;
  • 1 скл. родзинок.

приготування

  1. Замочити горіхи кеш’ю в воді на кілька годин, після чого подрібнити у блендері.
  2. Додати всі інгредієнти. На завершення – гашене сода і родзинки.
  3. Викласти на деко кульки і придавити, щоб вийшли плоскі печива.
  4. Випікати близько 17-19 хвилин. Остудити і викласти на блюдо.