Пироги з волоськими горіхами – рецепти

Волоський горіх є затребуваним інгредієнтом практично у кожної господині. Пироги з волоськими горіхами – давно визнаний десерт, завдяки своєму простому приготування і привабливому смаку.

рецепти пирогів


Для любителів швидких процесів приготування підійде пиріг з волоськими горіхами в мультиварці.

склад

  • волоські горіхи – 50 г;
  • цукор – 175 г;
  • борошно – 175 г;
  • вершкове масло – 175 г;
  • ванілін – щіпка;
  • яйце – 3 шт.

приготування

  1. Змішати цукор з маслом.
  2. Додати яйця, перемішувати до однорідної маси.
  3. Додати борошно, ванілін.
  4. Змушують тісто.
  5. Подрібнити горіхи.
  6. Змішати горіхи з тестом.
  7. Помістити тісто в мультиварку.
  8. Зверху посипати тісто горіховою крихтою.
  9. Поставити таймер на 1 годину в режим випічки.
  10. Після готовності викласти пиріг на тарілку.
  11. Вживати теплим, але не гарячим.

Пиріг зі згущеним молоком


Дуже ароматний зі смаком іриски пиріг з волоськими горіхами і згущеним молоком, який припаде до вподоби завзятим ласунам.

склад

  • 100 вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • 400 г згущеного молока;
  • 0,5 склянки цукру;
  • 1 ч. Л. розпушувача;
  • 2 склянки борошна;
  • 1 стакан волоських горіхів.

приготування

  1. Розтопити масло, змішати з цукром.
  2. Додати борошно, яйце, розпушувач.
  3. Замісити тісто.
  4. Готове тісто прибрати в холодильник на півгодини.
  5. Змастити форму для запікання олією.
  6. Викласти тісто, зробити по краях бортики.
  7. Порізати горіхи на маленькі шматочки.
  8. Висипати згущене молоко з горіхами на тісто.
  9. Помістити заготівлю в розігріту духовку.
  10. Через 15 хв перебування пирога в духовці, зменшити вогонь, накрити блюдо фольгою.
  11. Випікати 25 хвилин до готовності.
  12. Нарізати пиріг краще після остигання.

Морквяний пиріг з волоськими горіхами

склад

  • цукор – 1 ст. л .;
  • яйце – 3 шт .;
  • потерта морква – 1,5 склянки;
  • рослинне масло – 0,5 склянки;
  • борошно – 1,25 склянки;
  • розпушувач – 0,5 ч. л .;
  • волоські горіхи – 1 склянка;
  • щіпка кориці, солі, ванілі;
  • цукор – за смаком;
  • мигдаль – 50 г.

приготування

  1. Перетерти моркву.
  2. Подрібнити волоські горіхи.
  3. Змішати 2 яйця з цукром, збити.
  4. Додати масло, ретельно перемішати.
  5. Змішати борошно, корицю, сіль, ванілін.
  6. Просіяти суміш.
  7. Змішати борошно з збитими яйцями.
  8. Додати до тесту горіхи з морква.
  9. Ретельно перемішати.
  10. Змастити деко олією.
  11. Викласти заготовку.
  12. Відправити в духовку до готовності.
  13. Час, що залишився яйце відокремити від білків.
  14. Збити білки до утворення густої суміші.
  15. Додати цукор.
  16. Готовий пиріг обмазати білових безе.
  17. Зверху посипати тонко нарізаним мигдалем.
  18. Відправити в духовку на 5-10 хвилин.

Пиріг з волоськими горіхами і медом

склад

  • 400 г борошна;
  • 200 г вершкового масла;
  • 200 г цукру;
  • 2 яйця;
  • половинка пакетика розпушувача тесту;
  • щіпка ванілі, солі;
  • 300 г волоських горіхів;
  • 150 г меду.

приготування

  1. Змішати борошно, масло, розпушувач.
  2. Перемішувати до утворення крихти.
  3. Ретельно перемішати яйця, цукор, сіль, ваніль.
  4. Змішати всі інгредієнти до утворення гладкого тіста.
  5. Обернути тісто харчовою плівкою.
  6. Помістити в холодильник на півгодини.
  7. Розігріти духовку.
  8. Нарізати горіхи на маленькі шматочки.
  9. Змішати з медом.
  10. Круглу форму для запікання застелити пергаментом.
  11. Змастити маслом.
  12. Розділити тісто на дві частини.
  13. Першу викласти на форму.
  14. Потім додати мед з горіхами.
  15. Зверху викласти тісто.
  16. Надіслати заготовку для пирога в духовку на 40 хвилин.
  17. Готувати до утворення золотистої скоринки.

Пиріг з родзинками і волоськими горіхами

склад

  • 1 склянка борошна;
  • 3-4 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 300 г волоських горіхів;
  • 300 г родзинок.

приготування

  1. Перебрати родзинки, помити, просушити серветкою.
  2. Посипати родзинки борошном.
  3. Подрібнити волоські горіхи до дрібної крихти.
  4. Збити яйця з цукром.
  5. Додати борошно, горіхи, родзинки.
  6. Гарненько змушують.
  7. Розігріти духовку.
  8. Покласти на деко пергамент.
  9. Протерти його маслом.
  10. Викласти тісто.
  11. Надіслати пиріг в духовку.
  12. Запікати до готовності.
  13. Як тільки пиріг охолоне, нарізати його на невеликі шматочки.

Поєднання волоських горіхів з морквою, медом і сухофруктами є не тільки смачним, але і дуже корисним.