Сирний крем зі згущеним молоком для торта: кілька варіантів на замітку господині


На сьогоднішній день великим попитом користуються крему легкої текстури з сирної маси і неймовірно смачні зі згущеним молоком. Вони відмінно підходять для прослаіванія і декорування торта з бісквіту. У даній статті ми розглянемо, що вийде, якщо їх об’єднати – як мінімум дуже вишуканий і корисний десерт.

Сирний крем зі згущеним молоком найкраще підходить для прослаіванія торта з бісквіту, а також з пісочного коржів. Він буде вишуканою начинкою для тістечок, профитролей, а також і в якості окремого десертного страви.

На замітку господині

Тут ми розглянемо деякі тонкощі приготування сирного кремового продукту з згущеного молока:

– при приготуванні сирного кремового продукту сир попередньо необхідно розтерти з допомогою ситечка для видалення грудочок. Це дозволить зробити кінцевий продукт більш ніжної текстури;

– при додаванні сметани в сирний кремовий продукт його в обов’язковому порядку перед прошарком торта необхідно потримати в холодильнику, а при використанні желатину – охолодити потрібно вже готовий десерт;

– для додання сирному крему зі згущеним молоком необхідного відтінку можна скористатися овочевим або фруктовим соком;

– якщо необхідно додати сипучі компоненти (борошно, пудра цукрова, какао, кава), то найкраще їх попередньо просіяти за допомогою сита;

– при додаванні всіляких есенцій, ваніліну, лікерів та інших ароматизаторів необхідно обороти міксера знизити до мінімуму;

– якщо в результаті кремоподібний продукт вийшов нудотний, можна додати ложку лимонної кислоти.

Рецепти для вашої скарбнички кондитера

Рецепт крему з сиру зі згущеним молоком: 1 варіант

Сирний кремовий продукт зі згущеним молоком, приготований за цим рецептом можна використовувати для прошарку і прикраси бісквіта, торта з печива, а також для тістечок і тірамісу.

Для того, щоб його приготувати, потрібно 200 грам сирка.

На першому етапі він протирається за допомогою ситечка для видалення зернистих утворень. Оптимальною вважається жирність сиру близько 9%. До нього необхідно додати 100 грам згущеного молока. Отримана суміш ретельно перемішується і збивається з допомогою міксера до отримання однорідного стану. При бажанні для додання кремовому продукту оригінального смаку, до нього можна додати ванілін, фруктовий сироп, мед, какао, лікер.

Рецепт крему з сиру зі згущеним молоком, печивом і чорною смородиною: 2 варіант

Цей рецепт відрізняється від першого тим, що в ньому додатково задіяні такі інгредієнти, як смородина і печиво. Він підходить як для прошарку і прикраси бісквіта, так і пісочного торта. Також його можна використовувати в якості начинки для еклерів.

Щоб приготувати кремоподібний продукт з сирка і згущеного молока на першому етапі необхідно 200 грам маси сирної протерти за допомогою ситечка для усунення грудочок. Потім додається 100 мілілітрів згущеного молока і все необхідно збити блендером до отримання однорідності.

Окремо 150 грам чорної смородини подрібнюються блендером до пюреобразного стану. Далі до пюреобразной масі з чорної смородини додається решту 100 мілілітрів згущеного молока, і все збивається блендером.

Далі 5 штучок печива савоярді ламається на кілька частин, подрібнюється блендером на крихти. Після чого пюре їх ягід чорної смородини і крихти печива змішуються з сирною масою і ретельно перемішуються до отримання однорідної і рівномірно розподіленим кремовою маси. Крем готовий, після прошарку і прикраси торта його можна додатково декорувати ягодами смородини і шматочками печива.

Рецепт сирного крему зі згущеним молоком і сметаною: 3 варіант

Даний рецепт дозволить приготувати не тільки смачний сирний крем зі сметаною і згущеним молоком, а й дуже корисний. Він підійде для прошарку бісквіта, а також в якості начинки для рулетів, еклерів і кондитерських кошиків з пісочного тіста. Надати даним рецептом більш оригінальний смак дозволить використання цедри лимонної або з апельсина, ваніль, сироп, лікер або інший ароматизатор.

Для того, щоб приготувати кремовий продукт за цим рецептом, вам буде потрібно 400 грам сиру, який для того щоб надати крему більш ніжну текстуру, потрібно попередньо протерти через ситечко. Далі до сирку додається 200 грам 30% -ної сметани і все збивається до утворення пишної і однорідної маси. Після цього в сирну масу додається 10 столових ложок згущеного молока і все ще раз збивається з допомогою міксера.

Окремо 200 грам масла вершкового, попередньо розм’якшеного, міксером збивається в пишну масу, після чого до нього невеликими частинами додається сирна маса. При цьому процес збивання не припиняється. Після отримання однорідної кремовою субстанції крем готовий.

Рецепт сирного крему зі згущеним молоком і желатином: 4 варіант

Цей рецепт дозволить приготувати кремову субстанцію, яка найкраще підійде для декорування торта, так як желатин дозволить їй як не можна краще тримати форму.

Спочатку шість столових ложечок борошна необхідно ретельно змішати з 350 мілілітрах молока. Все це ставиться на невеликий вогонь і доводиться до кипіння. Після цього суміш знімаємо з вогню, і даємо їй час охолонути. Для кремообразного продукту буде потрібно 8 яєць. Варто пам’ятати, що жовтки відокремлюються від білків і готуються окремо. Вісім жовтків необхідно збити з 1,5 склянки цукру до розчинення кристалів останнього.

Близько 500 грам сиру низької жирності протираються з використанням сита до зникнення грудок. Після чого до сиру додаються збиті жовтки з цукром, а також 6 столових ложок розм’якшеного при кімнатній температурі маслечка вершкового і 1/2 баночки згущеного молока. Все це змішується до однорідності. Далі суміш з сиру і молочна з’єднуються, додається 1 пакетик ваніліну, і все необхідно ретельно перемішати.

Близько двох столових ложок желатину розлучаються в невеликій кількості води і залишаються набухати на хвилин 40. Паралельно білки збиваються з використанням міксера до отримання піків стійких. Після цього желатинова суміш і збиті білки додаються до маси з сиру, і все разом збивається з використанням міксера до того, як вийде маса однорідної текстури. Отримана досить густа кремова субстанція найчастіше використовується для прослаіванія і декорування бісквіта.

Рецепт сирного крему зі згущеним молоком і коньяком для бісквітного торта: 5 варіант

Цей варіант кремовою субстанції для торта завдяки використанню пудри з цукру і молока згущеного виходить дуже ніжною текстури, а додавання невеликої кількості коньячних вин або кавових лікерів дозволить надати йому оригінальний смак. Цей крем найкраще сприяє прослаіванія і декорування торта з бісквітів.

Для виготовлення продукту кремового знадобитися 175 грам вершкового масла розм’якшити при кімнатній температурі. Далі до нього потрібно додати 90 грам пудри з цукру і 1 пакетик ваніліну. Після чого все збивається з допомогою міксера або блендера до отримання в результаті білосніжною маси. Не припиняючи збивати масло, до нього поступово необхідно додати 65 грам згущеного молока. Далі необхідно влити 1 столову ложку коньяку, і ще трохи збивається.

Береться 320 грам сиру і протирається із застосуванням сита до текстури однорідної без зерен і додається до вже приготовленої масляної суміші. Все це потрібно ретельно перемішати і збити до отримання пишної маси.