Торт із зефіру – дуже смачне ласощі

Як хочеться зробити приємне для своїх близьких, приготувати що-небудь смачне і запам’ятовується, ніжний і солодкий десерт з насиченим смаком. Але, буває, немає часу на довгу випічку, тому пропоную вам альтернативне рішення.

Зефірні торти – це, як правило, торти, які не потребують випічки.

Це смачне солодкі ласощі на самий вимогливий смак.

Отже, пропоную вам приготувати чудовий торт з зефіру.

Розсипчасте печиво – 200 г.

Зефір – 500 г.

Цукор – півсклянки

Сир – 250 г.

Вершки – 350 г.

Полуниця – півкіло

Нектарин – 1 штука

Ванілін – 1 м

М’ята – 2 гілочки

Кондитерський виріб готуватися в кілька шарів.

перший:

печиво, змочене молоком.

другий:

зефір, порізаний на часточки. Їх розріжте навпіл.

третій:

Збийте вершки, цукровий пісок і сир і викладіть цей шар на зефір.

четвертий:

Полуниця.

п’ятий:

знову зефір.

шостий:

Полуниця.

сьомий:

Суміш вершків, сиру і цукру.

Ось ще один рецепт: цей торт з зефіру також не вимагає випікання.

Сухе печиво – 500 г.

Горіхи, можна волоські – 250 г.

Згущене молоко – 1 банка

Вершкове масло – 1 пачка

Зефір – 300 м

Коньяк – кілька крапель

Печиво розбийте на невеликі солодкі шматочки, і залийте кремовою масою з масла, згущеного молока і коньяку. Для того щоб приготувати кремову масу потрібно збити всі інгредієнти до однорідного стану.

Зібрати такий торт легко.

На дно форми для випічки викладіть зефір, порізаний дольками, і зверху волоські горіхи. Потім солодку суміш з печива, просочену кремом. Самий верх торта можна прикрасити зефіром.

Наступне ласощі з зефіром потрібно випікати.

Для випікання бісквіта:

Звичайний крохмаль – 2 ч. Л.

Лимонна кислота – щіпка

Вода – 200 мл

Цукровий пісок – 255 г.

Ваніль – 1 ч.л.

Олія – ??півсклянки

Їдальня борошно – 550 г.

Розпушувач – 3 ч. Л.

Сіль – 1 ч.л.

Яйця – 7 жовтків

Для смачного крему:

Сметана середньої жирності – 500 р

Зефір (можна купити в магазині) – 300 м

Цукрова пудра – 5 ст. л.

Борошно просійте, змішайте з цукровим піском, розпушувачем, кухонною сіллю, в серединку влийте яєчні жовтки, рослинне масло і воду, покладіть ванільний цукор, потім замісіть тісто.

Окремо збийте яєчні білки з лимонною кислотою і також покладіть в замішане тісто.

Випікайте ніжний бісквіт близько 45 хвилин, температура 180 градусів. Потім перевірте готовність коржа зубочисткою.

Потім приготуйте кремову субстанцію:

змішайте сметану з цукровою пудрою.

У цього кондитерського виробу дуже цікавий принцип збірки.

На нижній шар викладіть порізаний навпіл зефір. Корж розрізати на квадратики і, вмочуючи кожен квадратик в сметанному кремі, викладайте на зефірні шматочки. Таким чином, зберіть Зефірова торт.

Є інша варіація цього рецепта.

З цієї ж технології печемо коржі. Робимо крем з вареного згущеного молока (1 банка) і пачки вершкового масла. Ще буде потрібно зефір – 250 г і арахіс – півсклянки.

Починаємо збирати торт.

Корж рясно змащуємо кремом, викладаємо арахіс і шматочки зефіру, то ж саме робимо і з другим коржем. І наше ласощі готові.

А ось ще один шалено смачний торт з зефіру.

Горіхи – 500 г.

Зефір – 500 г.

Печиво – 200 г.

Молоко – 1 стакан

Цукор – 1 стакан

Шоколад – 100 г.

Масло вершкове – 200 г.

Яйця – 2 штуки

Борошно-2 столових ложки

Ванілін – 1 м

Це смачне ласощі з заварним кремом.

Зваріть заварний кремову масу. Збийте яйця з цукром, додайте молоко і поставте на повільний вогонь, через деякий час покладіть просіяне борошно і доведіть суміш до кипіння. Зніміть з вогню, остудіть, додайте вершкове масло і збийте. Крем готовий.

На шар Зефірова часточок, вилийте крем, покладіть шар печива і посипте горіхами. Повторіть ці дії з кожним шаром.

Готуйте кондитерські вироби з зефіром, радуйте себе і своїх близьких!